Είναι διάσημες, είναι μαμάδες


Καλημέρα!
Σήμερα λέω να ξεκινήσω την ημέρα μας με ένα ωραίο ποτ πουρί διάσημων μωρών που έκαναν την άφιξη τους το σωτήριον έτος 2012 που μόλις πριν από 30 ημέρες μας άφησε. Να πω ότι στεναχωρήθηκα που μας άφησε; Δεν θα το πω!
Οι φωτογραφίες είναι από το αγαπημένο US Weekly, να τα λέμε αυτά μην φάμε και καμία μήνυση ακόμα δεν αρχίσαμε. Α, ναι! Εκτός από την φωτογραφία της Drew που είναι googlαρισμένη :)
Και ξεκινάμε:

Πρώτη- πρώτη στη λίστα μας μοστράρεται η ζουμπουρλού Beyoncé αγκαλιά με την νεογέννητη κορούλα της και τον Jay-Z από κάτω μην μείνει παραπονεμένος (που να ήξερε τι τον περιμένει). 

Ποιος θα φανταζόταν, 20 χρόνια μετά ότι η Donna Martin που σκιζόταν να την παντρευτεί ο David Silver, θα παντρευόταν 2 φορές και θα αποκτούσε όχι 1, όχι 2, ούτε 3, αλλά 4 ζωή να' χουν, παιδιά! Μπράβο Donna! You did it!

H super talented Adele, με εξέπληξε σήμερα το πρωί με την είδηση (5 μήνες μετά το έμαθα εγώ, οι υπόλοιπο το ήξεραν), ότι έχει και παιδί. Δηλαδή, ειλικρινά, αυτές οι γυναίκες πού την βρίσκουν την έμπνευση, όταν έχουν παράλληλα να ξεσκατίσουν και να ταΐσουν τα μωρά τους;

Άλλη έκπληξη, όχι σήμερα το πρωί, κάποιες μέρες νωρίτερα. Η Drew Barrymore είναι μαμά! Να πω την αλήθεια η Drew είναι από τις γυναίκες που δεν πίστευα ότι θα κάνουν παιδιά, δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό μου έβγαζε. Κοίτα όμως που καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν και η Drew έγινε μαμά, κούκλα ε;



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διάσημες νονές- Διάσημοι νονοί- Τυχερά βαπτιστήρια

Κεφάλαιο "Παιδικός Σταθμός" ή απλά ένα χάος στο κεφάλι μας;

Αργά και σταθερά